събота, 30 януари 2010 г.

ИСТИНСКА ПРИКАЗКА ЗА РОДИТЕЛИ
Живяла отдавна една майка,която имала две деца-момче и момиче.Момчето било първородния син .Той се родил малко болнав и майката трябвало да се грижи денонощно за него,но имал дарба.От малък пеел и свирел.Първо на акордеон а после на пиколо.Майката се отказала от работата си и започнала да посвещана времето само в името на музиката-часове при професор,упражнения.Родителите дали своите спестявания за да купят сребърна флейта,защото вярвали в бъдещето на музиканта си.
По-малката дъщеря била много здраво дете и прекарало детските си години по седмични ясли и в детски домове.Тя нямала дарба,но била много самостоятелна и не се страхувала от нищо.Обикаляла целия град и имала приятели.Пеела фалшиво,но много искала да пее.
Затова молила майка си да и помогне.Майката нямала време и накарала брата да помогне на сестра си.Момичето било много упорито и много се упражнявало докато започнало да пее чудесно.Взели го в училищния хор,а един ден станало и солистка.
Докато братът се борел с мечтите на майката за велик музикант,момичето излизало по сцени и радвало хората.Момчето скоро се отказало от музиката и продало флейтата си.Заминало в чужбина и повече не го видели.
Момичето се борело с всичко,което не можело и се упражнявало,докато покаже най-добрия резултат.Нямало като брат си дарба да рисува,но скоро негова картина влязла в изложба.Искало да свири на пиано,но му купили китараЗатова пък нямало по-хубаво нещо от уроците по класическа китара.Скоро имало и група и концерти.

Това е една истинска приказка за майки.Внимателно се оглеждайте за дарбите на вашите деца.Какво е дарбата без желание за развитие и може ли едно дете само да намери верния път и да превърне своите недостатъци в предимства?

Щом това може малко дете,какво остава тогава за един зрял човек?
Не се харесваш?Не харесваш живота си?Имаш нужда от промени,но се нуждаеш от съвет?
Ако имаш нужда да поговориш с приятел потърси ме на скайп
petyapopova1

твой приятел
Петя Попова

Няма коментари:

Публикуване на коментар