петък, 22 януари 2010 г.

РЕШЕНИЯТА КОИТО ВЗЕХЗдравей приятел!Като човек решен да постига упех и аз взех някой решения за действия през тази година.Не ми се сърди ако не успявам да прочета всички твои съобщения,да изгледам всички клипове и да погледна всички снимки,които са ти харесали и искаш да споделите с приятел.Но аз реших да не пропилявам напразно времето си и да го използвам за по добри цели.Затова ще продължа да работя по моите основни теми и тази година.

Ако се здравето е твой приоритет отбивай се по-често в моята група Здраве в Нетлог.

Ако си регистриран във Фейсбук можеш да ме намереш по име Петя Попова и да ме добавиш като приятел.Там ще намериш и моята страница КОНСУЛТАНТ ПО ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ.

Ако имаш нужда от мен можеш да ми пишеш на адрес pette@abv.bg

Ако искаш да поговорим потърси ме на скайп petyapopova1

И тази година аз ще продължа да работя за изграждане на успех.Ако искаш за го правиш заедно с мен можеш да се включиш в нашия клуб.Там ще намериш записи от проведени тренинги за промяна на навиците,как да познаваме и разбираме хората за да бъдем по добри
Ако си решил да започнеш бизнес и проучваш възможности,ако работиш с компания и искаш да се увериш,че не си губиш времето и още много въпроси на които заедно ще търсим отговорите.

Ето линк на който можете да се регистрираш:http://Mentoring-club.ning.com
Когато се регистрираш,е необходимо да впишеш моето име за човека,който те е поканил,за да бъдеш одобрен от администратара.

И тази година ще продължа да посещавам тренингите на Mentoringfree ЗАЩОТО СА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ и мога да ги слушам удобно разположена в креслото си у дома .

И тази година ще продължа да изпращам материали,които смятам,че са важни и ще отговарям на лично адресирани писма.

Ако някой не желае да получава моята поща нека ми пише,за да го махна от списъка с контакти.

Благодаря на всички които искат да бъдем по-близки приятели.

Ето ви линк за нещо, което е напълно безплатно - тренинг за това да разпознаеш какъв тип персоналност си, какъв е човекът, с когото общуваш и как да разбираш себе си и него по-добре

http://www.wiziq.com/online-class/236519-open-...


Искрено твоя приятелка
Петя Попова

Няма коментари:

Публикуване на коментар