петък, 5 юни 2009 г.

АЗ ИЗБИРАМ


ИМАМ ПРАВО НА ИЗБОР И ЩЕ ГО НАПРАВЯ

Не разбирам защо всички се опитват да ми внушат,че не постъпвам правилно като не ходя на избори.В този момент имам сериозна причина да не отида,свързано е с моята трудна подвижност,непоносимост на всичко извън дома и т.н. последици от експерименти на нашата медицина.

Но до преди 3 години следях активно политическия живот и редовно участвах в избори.И сега мога да изброя участие във всички политически грешки на България.Грешки,които накрая превърнаха и живота ми в ад.

Не мога да променя нищо в политиката,но мога да повлияя върху собствения си живот.Имам право на това и затова днес правя своя избор.

1.Избирам да живея независимо от цвета на правителството.

2.Избирам да подобря качеството си на живот ,като отделям времето си за това,което обичам и харесвам.

3.Избирам да бъда здрава и затова ще инвестирам основно в любимия си природо-съобразен начин на живот.Ще се грижа за храната си,за тялото си,за почивката си за близките си.
Ще се усмихвам и ще се радвам на всички хора.

4.Избирам да бъда богата и затова няма да спирам да говоря с хората,да им давам надежда и вяра в себе си.

5.Избирам красотата,затова ще приемам с радост всяка помощ и всеки съвет .Ще раздавам любов ,защото тя прави света красив,дори когато преобладава някой политически цвят.

6.Няма да позволя да ме разделят по цвят,по идеи по мисли от останалите хора.Защото дори цветовете да изчезнат хората ще останат и винаги ще избират здраве любов и богатство .Но ще се научат да вярват на себе си повече и ще станат много силни заедно.

Само този,който спре да се бори за чужди каузи ще извоюва своята победа.

А СЕГА ДА СИ НАПРАВЯ СОБСТВЕН ПЛАН,ЗАЩОТО,КОЙТО НЯМА ПЛАН ВЛИЗА В ПЛАНА НА ДРУГ.

Започвам и то още днес,утре е за глупаците.


Няма коментари:

Публикуване на коментар